Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó lenne itt vendégnek lenni!

A GYSEV Zrt. nem csak a vasúthoz ért. Ez is kiderült kedden a Hotel Sopronban, ahol megmutatták a több mint 400 millió forintos fejlesztés eredményét.
Hirdetés
Hirdetés

Már alapból kuriózum, hogy vasúttársaság a tulajdonosa egy négycsillagos szállodának. A Hotel Sopron esetében a GYSEV Zrt. jó gazda módjára, átgondolt stratégia alapján fejleszti tulajdonát, ráadásul szemmel láthatóan hozzáértően. Két éve a pazar kilátást nyújtó és soproniak számára is látogatható, jól felszerelt wellnes-részlegüket adták át, tavaly szobákat újítottak fel, most pedig egy pazar medencét és a felújított konferencia-termet mutatták meg vendégeiknek.

- Bár a turizmus nehéz időszakát éli a járvány miatt, mi ebben is igyekeztünk a lehetőségeket megragadni. Akkor építkeztünk, amikor ezzel nem zavartuk a vendégeket - mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója, hangsúlyozva, továbbra sem állnak meg; ahogy felszabadulnak pénzügyi forrásaik, újabb fejlesztésekbe kezdenek. A földszint és az étterem lesz majd soron.

A bemutatott fejlesztések több mint 416 millió forintba kerültek, ebből 108 millió forintot biztosított a Kisfaludy-program. Barcza Attila, a térség országgyűlési képviselője el is mondta a megnyitón, hogy Sopronban több szálloda és panzió nyert fejlesztésre forrást, a regisztrált szálláshelyek pedig kaptak támogatást. "A járvány miatt most ugyan nehéz helyzetben van az ágazat, de mi nagyon bízunk a belföldi turizmusban" - hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Barcza Attila országgyűlési képviselő gratulált a fejlesztéshez.
NM

A medence partján a résztvevők megkapták az információkat, de aztán meg is tekinthették a beruházás eredményét. A júniustól szeptemberig használható 15 méter hosszú, feszített víztükrű medence a pálmafákkal és a gyönyörű kilátással már önmagában is vonzó, de lett új lakosztály, új gyerekszoba, játszótér és masszázsszoba is. A konferenciateremre pedig alig lehet ráismerni. A modern technikával felszerelt, világosabb, s ezáltal tágasabbnak is tűnő terem kétfelé osztható, s minden igényt kielégítő extrákkal felszerelt. Már csak a vendégeknek kell megérkeznie...

Csábító látványt nyújt az igényesen felújított medence és környéke.
NM
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés