Hárommillió forintnál zárult a licit Magyar Péter napszemüvegére

Magyar jótékonysági célra ajánlotta fel a pénzt.

Magyar Péter licitre bocsátotta a propaganda-média által nőinek titulált napszemüvegét, az így befolyt összeget pedig egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes családnak ajánlotta fel. A licit április 22-én 18:00-kor véget ért, ám az eredményhirdetés még várat magára.

A kommentek között a Magyar által posztolt legmagasabb összeg 2,1 millió forint volt, így valószínűleg ez lehet a végeredmény is. A több mint 1800 üzenet között volt egy 4 milliós ajánlat is, de az kérdéses, hogy ez egy valós ajánlat-e. Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan fény derül a titokra, és Magyar Péter posztol valami a napszemüveg ügyében - írtuk nemrég.

A hvg.hu viszont így ír, „Hol van a szemüvege?” – kérdezte meg egy férfi Magyar Pétertől, amikor a TISZA Párt országjárása közben Dombóvárra érkezett.

„Most nincs rá szükség” – mondta a politikus, valószínűleg a hideg, felhős időre utalva. Majd a közösségi oldalára kikerült videón azt is hozzátette: „3 millióért elkelt.”

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek