Tanúként hallgatták ki a Schadl-Völner-ügyben Gulyás Gergelyt

Újságírói kérdésre válaszolva ismerte el.

A Blikk kérdésére - a 24.hu tudósítása szerint - a miniszter azt mondta: az ügyészség nemrég meghallgatta tanúként a Schadl-Völner-ügyben azon hangfelvétel kapcsán, amelyet Magyar Péter hozott nyilvánosságra. A kihallgatás a múlt héten történt. Jelenleg az ügyészség nyomoz, a miniszter pedig úgy látja, hogy ezt az eljárást lelkiismeretesen viszik.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek