Fontos döntést hoztak a Revolutnál

Utolsó pillanatban jelentették be.

Mégsem vezet be április 27. szombattól 20 eurocentes, vagyis körülbelül 80 forintos alapdíjat az azonnali kártyás átutalásoknál a Revolut. Ezt csütörtökön közölte a cég e-mailben a felhasználóival - írja a Telex. Ez azt jelenti, hogy továbbra is érvényben marad a jelenleg is érvényes 0,7 százalékos átutalási díjuk azokra az utalásokra, amelyek európai, nem Revolutnál, hanem más banknál vezetett számlákra vonatkoznak.

A mostani rendszer szerint az európai fizetési térség (SEPA) országain belül egy 0,7 százalékos díjjal lehet azonnali kártyás átutalásokat végezni. Vagyis ha 1000 eurót akarunk küldeni másnak, a Revolut 7 eurót számol fel átutalási díjként.

A Revolut február 26-án jelentette be, hogy 0,2 eurós minimumdíjat vezetnek be ezekre az utalásokra, vagyis a nagyon kis értékű átutalásoknál is legalább ennyit kellene fizetni. Az új rendszer azonban mégsem vezetik be.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek