Üzenetben kért segítséget anyjától a kilencéves kislány, akit a nyaralás alatt zaklattak

Az öccsével együtt nyaralt a rokonainál.

A Veszprém Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a 45 éves férfivel szemben, aki tavaly nyáron szexuálisan zaklatott egy náluk vendégeskedő kilencéves kislányt az egyik Veszprém megyei faluban - írta a 24.hu.

A vádirat szerint az elkövető élettársa jó kapcsolatot ápolt a nagynénjével, és megbeszélték, hogy az asszony kisfia és lánya két hétig náluk nyaraljon. A gyermekek július végén érkeztek a családhoz, ám a férfi már az érkezésük napján zaklatta a kislányt.

Már az első délutánon szexuális cselekmények eltűrésére bírta rá a gyermeket – fogalmazott az ügyészség. A kislány attól félt, hogy a férfi bántani fogja, ezért senkinek sem mert szólni a történtekről. A férfi egy héttel később is erőszakoskodott a kislánnyal akkor, amikor az élettársa nem volt a közelükben. A kisfiút elküldte tévézni, ő pedig szexuálisan bántalmazta a kislányt ittasan.

A kislány a telefonjáról küldött internetes üzenetben segítséget kért az édesanyjától, aki rögtön felhívta az unokahúgát, és közölte, hogy mennek a gyermekekért, és az élettársával együtt még aznap este haza is vitték őket.

Az ügyészség 12 év fegyházbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást kért a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy feltételesen se bocsássák szabadlábra.

A főügyészség arra is indítványt tett, hogy a terheltet végleg tiltsák el minden olyan foglalkozástól, és tevékenységtől, amely során 18 év alatti személlyel kapcsolatba léphetne.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek