Deutsch Tamás is részt vesz a tévévitán

A Fidesz sajtóosztálya jelezte, hogy a listavezető elmegy az MTV-be.

Magyar Péter, Dobrev Klára és Donáth Anna is ott lesz a köztévé által szervezett EP vitán.

Magyar Péter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, "örülök, hogy kiálltunk magunkért és, hogy milliókkal a hátunk mögött elértük, hogy egy évtized után a Fidesz propaganda zászlóshajója, a “köz”televízió nem tudja megakadályozni, hogy élő választási vitaműsort rendezzenek."

Donáth Anna közösségi oldalán azt írta, "megrendült a rendszer. A köztelevízió vitát szervez a pártok listavezetőinek részvételével. Az arrogáns hazugsággyár egy pillanatra úgy működik, ahogy működnie kellene. Egy pár órás vita, egy pár óra igazság nem fogja semmissé tenni a hosszú évek óta folyó agymosást és propagandát, de jelképes, szimbolikus ereje van. Azt jelzi, hogy a Fidesz legyőzhető, a rendszer leváltható."

Hozzátette, "én ott leszek a vitán, ahogy ott leszek azokon is, amit az ATV és a Partizán szervez. Remélem, hogy Deutsch Tamás sem keres majd kifogást, és számot ad a saját becsapott szavazóinak és a kifosztott magyar társadalomnak, hogy mit tettek az elmúlt években. Hogyan és miért tették tönkre a gazdaságot, az oktatást és az egészségügyet. Hogyan lopják el több mint egy évtizede az uniós pénzeket."

Dobrev Klára már pénteken jelezte, ő biztosan ott lesz az MTVA által szervezett vitán is - írtuk nemrég.

Most pedig kiderült, Deutsch is ott lesz. „Lehet jönni diktafonnal, nadrágszíjjal” – üzente az RTL Híradónak a Fidesz sajtóosztálya arra a kérdésre, hogy vajon Deutsch Tamás EP-listavezető is részt vesz-e az állami televízióban ritka politikai vitán.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek