Balaton-parti biciklizést hirdetett hétfőre Magyar Péter

Keszthelyen a NER által megszerzett helyi ingatlanokat nézik meg.

"Bringázz Péterrel! Közösségi Balaton-parti biciklizés (megtekintjük a NER által megszerzett értékes helyi ingatlanokat), Gyülekező: Energia tér" – írta ki szombat este Facebook oldalára Magyar Péter.

A Tisza Párt alelnöke a jövő héten Zala megyében folytatja országjáró körútját, hétfőn Zalakaroson kezd, majd Zalaszentgrót és Hévíz után negyed 4-kor Keszthelyről biciklivel indul egy körre híveivel, hogy végigjárják a NER kézbe került helyi ingatlanokat.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek