Matolcsy György a Műegyetem díszpolgára lett

Nem másért, a Műegyetemet támogató tevékenysége miatt.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) díszpolgári címet adományozott Matolcsy Györgynek, melyet a jegybank elnöke szombaton vett át ünnepélyes keretek között az egyetem Szenátusi Ülésén - számolt be az elismerésről a Magyar Nemzeti Bank sajtóosztálya nyomán a 444 .

Czigány Tibor, az egyetem rektora méltatta a jegybank elnökének a jövő generációinak szemléletformálásában, az egyetem oktatási, kutatási programjának előmozdításában, valamint a fenntartható jövő létrehozása érdekében végzett, Műegyetemet támogató tevékenységét.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek