Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon

Porpác állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt május 22. és 24. között több vonat mentrendje is módosul.

Pályakarbantartási munkák miatt 2024. május 22-től (szerda) május 24-ig (péntek) a vágányzárban érintett vonatok mentrendje módosul - tájékoztatja utasait a GYSEV Zrt.

A Szombathely - Csorna - Hegyeshalom vasútvonalon egyes személyvonatok helyett 2024. május 22-től (szerda) május 24-ig (péntek) Porpác - Hegyfalu állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik. Répcelak állomásról 16:03-kor külön vonatpótló autóbusz közlekedik Szombathelyre.

A Hegyeshalom - Szombathely viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje Csorna - Hegyeshalom állomások között nem változik! Az InterCity vonatok budapesti végállomása – néhány vonat kivételével – módosul.

A Budapest - Székesfehérvár - Szombathely vasútvonalon a vágányzárban érintett vonatok módosított mentrend szerint közlekednek, továbbá 2024. május 22-től (szerda) május 24-ig (péntek) a 9086, 9081 számú vonatok helyett Szombathely - Sárvár állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A 9081 számú vonat vonatpótló autóbusza Vép és Porpác állomásokat nem érintik, helyette a módosított megállási renddel közlekedő IC 901 számú BAKONY InterCity vehető igénybe.

A 9073 számú vonat Szombathely - Celldömölk között nem közlekedik, helyette a módosított megállási renddel közlekedő IC 903 számú BAKONY InterCity vehető igénybe. A 9094 számú vonat Celldömölk - Szombathely között nem közlekedik, helyette a módosított menetrenddel közlekedő 9034 számú vonat vehető igénybe.

A 9076 számú vonat Celldömölk - Szombathely között nem közlekedik, helyette a módosított megállási renddel közlekedő IC 914 számú BAKONY InterCity vehető igénybe. A 9092 számú vonat Celldömölk – Szombathely között; a 9087 számú vonat Szombathely – Celldömölk között nem közlekedik.

Utazás előtt érdemes felkerni a vasúttársaság honlapját , ahol a vágányzári hirdetmények is megtalálhatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek