Hernádi Zsolt az új Jockey Ewing Orbán szerint

Egy avatási beszédben hangzott el mindez.

„Ha a Mol megépít valamit, akkor az meg van építve. Az egész magyar nemzet sokat köszönhet a Molnak” – mondta Orbán Viktor kedden Tiszaújvárosban, amikor átadta a Mol legújabb petrolkémiai gyárát.

Beszélt arról is, hogy szerinte Hernádi Zsolt „elévülhetetlen” érdemeket szerzett a Mol élén, majd egy ponton azt mondta: Hernádi Zsolt elnök úr a magyar Jockey Ewing.

„A legértékesebb célpontot a legnehezebb kilőni, ilyen a Mol is, ami úgy áll a lábán, mint a több hurkapálcán álló célpont a céllövöldében” – mondta Orbán, aki szerint jó, hogy a Mol több lábon áll.

Az új gyárról azt mondta, hogy 300 ember számára biztosít majd kiszámítható munkahelyet, a poliolról pedig azt, hogy az a műanyaggyártás svájci bicskája, mindenhez jó.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek