Készüljön, kétnapos boltzár jön

Május 19-ére és 20-ára esik idén a pünkösd, és mindkét nap munkaszüneti nap lesz, így az élelmiszerboltok is zárva tartanak.

Az Aldi, a Lidl, a Tesco, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA és a Príma, a Coop és a Reál sem lesz nyitva két napon keresztül. Az élelmiszerboltok május 18-án, szombaton még a szokott nyitva tartás szerint várják a vásárlókat, azután pedig május 21-én, keddtől lesznek nyitva.

A non-stop nyitva tartó éjjel-nappali üzletek vasárnap és hétfőn is nyitva lesznek, akárcsak a benzinkúton működő boltok. Továbbá nyitva lesznek még a családi tulajdonban működő trafikok, a virágboltok és az újságosok.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek