Ha mostanában nem tankolt, akkor péntekig tartson ki

Várhatóan még kevesebbet kell majd fizetni az üzemanyagok literjéért.

Péntektől, valószínűleg az erősödő forintnak köszönhetően tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak a holtankoljak.hu szerint.

A benzinért bruttó 5 forinttal, a gázolajért pedig bruttó 4 forinttal kell kevesebbek fizetniük a benzinkutaknak a nagykereskedőknél.

Azaz az aktuális átlagárak fényében péntektől várhatóan a következőképpen alakulnak a kutakon az átlagos árak: 95-ös benzin: 607 Ft/liter, Gázolaj: 605 Ft/liter.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek