Mészáros Lőrinc másfélszeresére növelte vagyonát

Megújult a 100 leggazdagabb magyar listája.

A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány idei toplistájának élén Mészáros Lőrinc vezet 990 milliárd forintos vagyonnal – írja a Blikk .

A felcsúti gázszerelőből és Orbán Viktor jóbarátjából milliárdossá avanzsált Mészáros a tavalyi listához képest bravúros gyarapodást tud felmutatni: pont a felével növelte meg a múlt évben 660 milliárd forintra becsült vagyonát, pedig már az is elég volt ahhoz, hogy ő legyen a leggazdagabb magyar.

A második helyen Csányi Sándor áll, aki a tavalyi 610 milliárdról 700-ra növelt vagyonát. A harmadik helyen álló Felcsuti Zsolt, az MPF Holding többségi tulajdonosa 460-ról 486 milliárdra növelte vagyonát a múlt évhez képest.

Tiborcz István belépett a százmilliárdosok klubjába. A top 100-ba mindössze két nő került be: Schmidt Mária 99 milliárd forintos vagyonnal a 21. helyen áll a Budapesti Ingatlan Nyrt.-ben lévő tulajdonának köszönhetően, Hermann Kamilla, az Indotek kisebbségi tulajdonosa pedig 41. helyezett 59 milliárdos vagyonnal.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek