Orbán is részt vesz a békemeneten

Azt nem tudni, beszél is, vagy csak gyalogol.

Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a júniusra tervezett Békemeneten – ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be az ATV reggeli műsorában a Magyar Hang munkatársának kérdésére. Menczer Tamás azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a kormányfő felszólal-e, amennyiben pedig igen, akkor kik lesznek még a szónokok, indoklása szerint ugyanis nem ő a szervezője a rendezvénynek.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek