Neonkékre festette az éjszakai égboltot egy meteor Portugáliában

Videó is készült a nem mindennapi jelenségről!

Feltételezések szerint egy meteor okozta ragyogta be az éjszakai égboltot Portugália és Spanyolország felett május 18-án. Az X-en megjelent videókon jól látható a jelenség, ahogy a kék tűzgömb beragyogja az eget:

A portugáliai Viseu városában több bejelentést is kaptak a hatóságok. A polgári védelmi ügynökség meteorithullásról tett bejelentést, de ezt később visszavonták. Azt nem tudni, hogy a jelenséget okozó objektumból marad-e valami - írta a 24.hu .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek