Változások a soproni autóbusz-menetrendben

Az elkerülő átadásával az érintett járatok újra a Terv utcán át közlekednek.

Az új északnyugati összekötő út átadásával összefüggésben a 4-es autóbuszok és az érintett helyközi járatok újra a Terv utcán át közlekednek. Az Öntöde utcai vasúti átjárót véglegesen lezárják, ezért az autóbuszok az új felüljárón át mennek, és az Öntöde utca megállót a továbbiakban nem érintik. A jelenleg csak az autóbusz-állomás és a Baross út, sörgyár megálló között közlekedő helyközi járatok újra a Terv utcáig közlekednek, illetve onnan indulnak - közölte honlapján a Volánbusz .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek