67 éves férfi tűnt el Győrből, hátha látta valaki

A rendőrség abban bízik, felismeri egy járókelő.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Kollár Zoltán eltűnése ügyében. Az idős férfi 2024. május 11-én távozott Győr, Avar utcai lakhelyéről, azóta oda nem érkezett vissza, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A 67 éves férfi megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Kollár Zoltán személyleírása: 167 cm testmagasságú, vékony testalkatú, testsúlya 70 kg, ősz hajú, karján fürdőruhás női alak tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata: barna bőrkabát, kék selyem anyagú melegítő, kék színű papucs.

A férfi fotója idei kattinva látható .

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek