A felcsúti kisvasutat is kipróbálta Magyar Péter híveivel

Beszámolók szerint voltak olyan helyiek, akik nem mertek kimenni a rendezvényre, mert félnek a megtorlástól.

“A vonat nem vár, elindult már…” - írta ahhoz a fotójához Magyar Péter, amelyen éppen vonatozik. Nem akármilyen vonatra szállt fel. Kipróbálta a felcsúti kisvasutat - látható a 444. videójában , amelyben a politikus arról is beszélt, hogy szerinte tisztességes módon gazdagodott-e meg Mészáros Lőrinc.

Facebook/Magyar Péter

A politikus pénteken Felcsútra és Orbán Viktor családjának a birtokára, Hatvanpusztára látogatott, hogy megnézze ahogy ő fogalmazott a NER szívcsakráját.

Magyar a felcsúti beszéde után próbálta ki a Pancho Aréna és Orbán Viktor háza mellett is megálló kisvasutat, majd innen Bicskére, a kegyelmi ügy kiindulási helyszínére ment tovább követőivel együtt. A 444 beszámolója szerint Bicskén és Felcsúton is voltak olyan helyiek, akik nem mertek kimenni a rendezvényre, mert féltek az esetleges megtorlásoktól.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek