Íme, ők fizetik a legtöbb adót Magyarországon

A tíz legnagyobb adózó által befizetett adó teljes összege 1400 milliárd forint volt 2013-ban.
Egy 22 évvel ezelőtti eseményt megújítva díjazta Magyarország tíz legnagyobb adózóját Varga Mihály pénzügyminiszter- írja a hirklikk.hu .

2023-ban Magyarország tíz legnagyobb adózója között van öt bank, egy telekommunikációs cég, a nemzeti olajvállalat, egy gyógyszergyár, egy autógyár, és az állami szerencsejáték-vállalat.

Név szerint a tíz legnagyobb adófizető tavaly:

az Audi Hungaria Zrt,

a K&H Bank Zrt.,

a Magyar Telekom Nyrt,

az MBH Bank Nyrt.,

a MOL Nyrt.,

az OTP Bank Nyrt.,

a Raiffeisen Bank Zrt.,

a Richter Gedeon Nyrt.,

a Szerencsejáték Zrt. és

az UniCredit Bank Zrt. volt.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek