Háborúpárti elhajlókat talált saját pártjában Menczer Tamás

"Összecsinálták magukat" - mondta a kommunikációs igazgató egy KDNP-s polgármesterről és a fideszes választókerületi elnökről, akik a "háborúpárti baloldal parancsát" teljesítették szerinte.

Nem hazudtolta meg magát Menczer Tamás a Fidesz-KDNP erős kijelentéseiről ismert kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában - írja az mfor.hu .

Miután arról beszélt, hogy az európai parlamenti választás legfontosabb kérdése, hogy "Európa háborúba megy, vagy béke lesz", kitért egy friss ügyre is.

Menczer Tamás ugyanis megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - mondta.

Hozzátette, Piliscsabán a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt "összecsinálta magát", és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek