A budapesti Molnár-sziget, amit nem a turisták, hanem a békák ostromolnak

A főváros ezer arca közül itt egy újabb alig ismert.
p] „Tudja mi a legjobb? Hogy visszatértek a kecskebékák. Itt vagy 15 évig néma csend volt, de az idén ismét hangosak ezek az állatok, amelyek gyermekkoromat jelentették. Így most megint minden nap kijövök ide a szigetcsücsökre hallgatni őket. Talán majd egyszer visszatérnek a halak is.”
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek