Kocsis Máté szerint "vérre megy"

A választásról beszél, természetesen.

Vérre megy az EP választás - jelentette ki videójában Kocsis Máté. Éppen ezért nem sajnálja az időt és fáradtságot a kampány utolsó hetében.

Most mindenhova elmegyünk, mindenkit mozgósítunk, minden háztartásba bekopogunk, és mindenkinek elmondjuk, hogy óriási a tét. A háborúpártiak sem pihennek. Le kell őket söpörni a pályáról ! - hangsúlyozta a Fidesz közösségi oldalán Kocsis Máté.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek