Kisiklott egy vonat Ebenfurthban

Szerencsére senki sem sérült meg a szerda esti balesetben.

A Sopronkeresztúrról (Deutschkreutz) Bécsbe tartó ÖBB-szerelvény eddig ismeretlen okból kisiklott szerda este Ebenfurthnál - írja az ORF.at. A vonaton mintegy negyvenen utaztak, senki nem sérült meg.

Az ebenfurthi tűzoltóság a hétvégi tűzoltófesztiválra készülődött, amikor a vonat kisiklása miatt riasztást kaptak. Az ÖBB üzemeltetési csapatával együtt juttatták biztonságba, majd a vonatpótló buszokhoz az utasokat. Az ÖBB szóvivője szerint a vonat két tengellyel ugrott le a vágányról, hogy miért, azt vizsgálják.

Nem tudni, mi okozozta a balesetet.
Orf.at / Thomas Lenger

A vonalat csütörtök reggel fél hat után nyitották meg újra a forgalom előtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek