Sulyok Tamás igyekszik bevasalni magát a történelembe

A borsófőzelék után itt az újabb képremek.

Nemrég Dobrev Klára azzal vádolta meg Sulyok Tamás köztársági elnököt, hogy egy bűnszervezet tagjakét termőföldeket játszott át külföldieknek, amiről mi is írtunk korábban . Azóta Sulyok Facebook-profilján elkezdtek megjelenni az olyan fotók, amiken hétköznapi emberként igyekeznek őt ábrázolni.

Így jöhetett létre a fenti, borsófőzelékes konyhai idill, amit jó eséllyel Kádár János krumplilevese ihletett. És itt a legújabb, a villanyvasaló szabadalmaztatásának 142. évfordulóját ünneplő, vasalós fotó.

Amikor celebek vasalnak, abból mindig gond van, emlékezhetünk Berki Krisztián mutatványára is, és ezen a vonalon elindulva csak remélni tudjuk, hogy Sulyok Tamást a porszívó szabadalma nem ihleti meg ennyire.

Azért azt el kell ismernünk, hogy ismeretterjesztő törekvésnek nem rossz. De, talán ebből is az érződik, mennyire kiüresített hivatal a köztársasági elnöké, hiszen munkaidőben lehet vasalgatni és lamentálni a vasalón.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek