Karácsony Gergely: megszületett a sötét és cinikus politikai alku

A regnáló főpolgármester a Facebookon kommentálta Szentkirályi Alexandra visszalépését.

Vége hát a színjátéknak, ahogy szóltunk előre: megszületett a sötét és cinikus politikai alku. Vitézy Dávid a Fidesz, a NER és a hatalom jelöltje.

- írta Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a Facebookon arra reagálva, hogy pénteken reggel Szentkirályi Alexandra visszalépett Vitézy Dávid javára a főpolgármesteri székért folytatott küzdelemben.

Budapesten eddig sem volt csendes a kampány, Szentkirályi Alexandra többször keményen beleállt Karácsony Gergelybe. A versenyben maradt három jelölt közül így már csak a Karácsony-Vitézy kettősnek van reális esélye a győzelemre. Június 9-én erre a kérdésre is választ fogunk kapni.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek