Olykor bezavar egy-egy zivatar

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között valószínű.

Nyugatról kelet felé összefüggő, záporokat, zivatarokat is okozó csapadékzóna vonul, amely délelőttre északkelet, kelet felé elhagyja az országot.

Ezt követően ott is szakadozik, csökken a felhőzet, fátyolfelhők szűrhetik olykor a napsütést. Átmenetileg kisebb lesz a csapadék esélye, majd délután az északnyugati tájakra újabb záporok, akár heves zivatarok érkezhetnek.

A csapadéktevékenység a hétfőre virradó éjszakán is folytatódik. A szél napközben időnként megélénkül, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között valószínű. Késő estére 20 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek