Villám csapott egy ház tetejébe Sopronhorpácson

A tetőt is meg kellett bontani, hogy a tűzoltók hozzáférjenek az izzó részekhez.

Villám csapott egy százhatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezetébe Sopronhorpácson, a Petőfi Sándor utcában a vasárnapra virradó éjszaka. Soproni és sopronkövesdi hivatásos, valamint nagylózsi, völcseji, undi, lövői, répcevisi és sopronhorpácsi önkéntes tűzoltókat riasztottak a helyszínre éjjel egy óra után. Az egységek két vízsugárral megfékezték a lángokat, majd megbontották a tetőszerkezetet, és eloltották az izzó részeket - közölte a katasztrófavédelem.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek