Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi túranap

A túra része az Európai Sporthét rendezvényeinek.
Hirdetés
Hirdetés

A Shotokan Tigrisek Egyesület idén is megrendezi családi túranapját szeptember 27-én vasárnap a Hotel Sziesztától. Idén két táv (5 és 12kilométer) közül választhatnak az indulók.

Az 5 kilométeres túra útvonala: Szieszta szálloda hátsó kijárat, Sörházdombi kilátó, Kalandpark bejárat (parkoló), Boszorkány tanösvény, Károly kilátó, Szieszta szálloda.

A 12 kilométeres táv az 5 kilométeres kibővítve a Vas-hegyi páholy, Gloriette kilátó, Hősi temető, Sopronbánfalva kolostor, Kárpáti malom, Szalamandra-tó, Hétbükkfa látnivalókkal.

A túra része az Európai Sporthét rendezvényeinek. A résztvevők között apró ajándékokat sorsolunk ki. A nevezés díjmentes.

További információ: www.stse.hu oldalon vagy a túra facebook eseményénél: https://www.facebook.com/events/865849567271700

Előzetes információk alapján amennyiben a járványhelyzet engedi a szervezők jövő januárban ismét szeretnék megrendezni az Extrem Burgenland Fertő tó kerülő túrát. Most is segítenek majd a felkészülésben három túrával. November, december és január első vasárnapján 20, 30 illetve 40 kilométeres felkészítő túrát tartanak majd, ahol mindenkit várnak, aki érdeklődik a teljesítménytúrázás iránt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés