Hatalmasat kaszált Rogán Cecília és Sarka Kata a közös bulvárbiznisszel

Egy milliárdot vettek ki, meg némi aprót.

Csak a választás másnapján tette közzé pénzügyi beszámolóját Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cége, a Top News Hungary. Két üzletasszony 80-20 arányban osztozik a twn.hu nevű bulvárblogot üzemeltető vállalkozáson - írja a K-Monitor .

Rogán Cecília és Sarka Kata
MTI/Balogh Zoltán

Töretlen sikertörténetnek indult az övék, hiszen 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint lett a cég adózott eredménye. 2022-ben azonban kissé megtört a lendület, ekkor 1,36 milliárdra jött ki az év végi matek.

Tavaly 1,1 milliárd adózott eredményt ért el a cég, ami némi visszaesést jelent a korábbi évekhez képest, de mindig van ok az ünneplésre, és a Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata 1 milliárd 56 millió forint osztalék kifizetéséről hozott döntést.

Mindenesetre szép teljesítmény ez az összesen 9 alkalmazottal működő vállalattól, bár némileg árnyalja a képet, hogy időnként állami cégek hirdetnek náluk.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek