Akik nem várják meg, amíg zöldre vált a lámpa

Veszélyes és bűncselekménynek minősülő közlekedési szituációk videón.

Az utóbbi időben több baleset történt vasúti átjárókban, a tapasztalatok szerint egyre többen hajtanak át a síneken a közlekedési lámpa piros jelzése ellenére. És, sajnos, gyakori a veszélyeztetés is, például amikor felüljárókról dobálják az autókat, vagy amikor betondarabokat pakolnak a sínekre .

Az alábbi videóban Vecsei H. Miklós színművész és dr. Sticz Tamás, a Győri Járási Ügyészség ügyésze vett végig olyan közlekedési szituációkat, amelyek amellett, hogy veszélyesek, bűncselekményeknek minősülnek és komoly büntetőjogi következményekkel járnak.

A videót itt lehet megnézni .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek