Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhárította a hibát a Cellkábel

Már csak egy digitális csatornakeresést kell elindítani a készülékeken - mondja a szolgáltató.
Hirdetés
Hirdetés

Két hete mérgelődnek az egyházasfalui, iváni és környékbeli tévénézők, mert akadozik a szolgáltatás. A kábeltévé-hálózat üzemeltetője a celldömölki székhelyű Cellkábel, ahol már a telefonos automata is bemondja: "a javítás folyamatban van, szíves türelmét kérjük".

Nos, az ügyfélszolgálat kellemes hangú fiatalemberétől végül sikerült megtudnunk: elhárították a műszaki problémákat és most már mindenhol jól működik a rendszer. Ha mégsem, annak az lehet az oka, hogy a hiba és a javítás következtében elállítódtak a készülékek beállításai. Ezért azt javasolják előfizetőiknek, hogy indítsák el a digitális csatornakeresést, s állítsák be újra kedvenc adóikat. A sok mérgelődés "jutalma", hogy nagyobb választékból "meríthetnek" a tévénézők.

Az érintett településeken ugyanakkor sok idős él, akik nem biztos, hogy értenek a távirányítós készülékük üzemeltetéséhez. Nekik adott a lehetőség - ha a szomszéd vagy a rokonság nem segít -, szerelőt kérni a szolgáltatótól.

Az előfizetők egyébként elmondták, mivel két két hétig alig tudtak tévézni, kíváncsian várják a szolgáltató elszámolását. Abban bíznak, a kiesett időszakot nem kell kifizetniük...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés