Árokba borult egy kiránduló gyerekeket szállító busz Kőszeg közelében

A fertőrákosi iskolások buszát érte baleset. Szerencsére mindenki jól van.

Árokba borult egy gyerekeket szállító busz Kőszeg és a Horvátzsidány között – jelentette munkatársunk a helyszínről.

Információink szerint a kiránduló diákok a fertőrákosi iskola tanulói.

11

Úgy tudni, hat gyerek könnyebben sérült, őket a mentők kivizsgálásra a kórházba szállították. Késő délután azonban már mindenki otthon volt, épségben.

Sok szülő van a helyszínen.

112

Még folyik a vizsgálat, de a nyomokból az következik, hogy a busz a felázott padkára hajtott, ezután tért le az útról, majd a töltésen az oldalára borult.

Szerencsére a jármű nem ütközött fának, és a gyerekek – a helyszínre érkező hatóságok segítségével - a vészkijáraton ki tudtak szállni.

11

A gyerekek a helyszínen jókedvűen várják a fejleményeket, talán érzik, hogy sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Teljes útlezárás van érvényben.

A baleset részleteire később részletesen visszatérünk.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek