Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Növényi törmelék a zsebben, kábítószergyanús cigaretta az ülésen

A győri férfit gyanúsítottként hallgatták ki.
Hirdetés
Hirdetés

Az egyenruhások Győrben, a 821-es számú felüljárón közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit szeptember 20-án 11 óra 20 perckor – olvasható a police.hu-n.

Az intézkedés keretében átvizsgálták a gépjárművezető ruházatát és autóját is, amelynek során a sofőr nadrágja zsebéből alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék került elő. A gépjármű jobb első ülésén - egy átlátszó zárt befőttes üvegben - szintén zöld növényi törmeléket találtak a járőrök, mellette pedig egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

A rendőrök a sofőrt elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drogteszt amfetamin származékra és THC hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 31 éves győri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés