A nyilvánosság teljes kizárásával temetik el Tompos Kátyát

A sír helyét utólag hozzák nyilvánosságra.

Titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával helyezik végső nyugalomra a május 31-én elhunyt közkedvelt színésznő-énekest, Tompos Kátyát - írja a Blikk .

A lap megtudta, a temetés még nem történt meg, annak részleteiből azonban kihagyják a közönséget, csak szűk körben osztják meg.

Ezt kérték a családtagok arra hivatkozva, hogy maga a művésznő is visszahúzódó ember volt.

Később a színésznő tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál, amelynek helyét utólag nyilvánosságra hozzák.

Tompos Kátya évek óta súlyos beteg volt, és későn is fordult a nyilvánossághoz segítségért. Amikor bejelentették, hogy a megsegítésére szervezett gyűjtés sikerrel lezárult, akkor érkezett a halálhíre .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek