Megafon-influenszer: „Karsai Dániel kapja be, és vegyen be két doboz Xanaxot”

Szakács István a Megafon győri inflenszere a Tik-Tokon kapta meg a kérdést, hogy mit szól ahhoz, hogy ALS-betegségben szenvedő Karsai Dániel, alkotmányjogász kérelmét elutasította Sulyok Tamás államfő.

Szakács nem kertelt, a kérdésre a következőt válaszolta:

"Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira izél. Tehát ha annyira olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, oszt viszon’ látásra" - idézi a 24.hu .

Szakács is elvégezte a Megafon képzését, és az általa megosztott kép szerint részt vett azon a májusi rendezvényen, ahol Szijjártó Péter megfeszített internetes harcot kért a megafonosoktól a kampányidőszakra.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek