Díszőrséget fognak teljesíteni a honvédség tartalékosai a Budai Várban

Kéthetes váltásban új helyen fognak a katonák díszőrséget állni.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a Magyar Honvédség hét Területvédelmi Ezredének tartalékos állománya kéthetes váltásban, a Kapisztrán téren teljesít majd díszőrséget - írja a Blikk .

A honvédelmi miniszter azt mondja a videóban, hogy a területvédelmi tartalékosok alapos kiképzést kaptak a testőrezredtől a díszőrség feladatának ellátásából.

Büszkék vagyunk katonai hagyományainkra és katonai értékeinkre, amelyeket a területvédelmi tartalékosaink itt a várban önöknek is meg tudnak mutatni. Békéhez erő kell, folytatjuk a munkát – hangzik el a videóban.

A Honvédelmi Minisztérium épülete a Kapisztrán téren
MTI
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek