Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alsó-Ausztriából ma több új Covid-fertőzést jelentettek, mint Bécsből

Hirdetés
Hirdetés

660 új koronavírus-esetet jelentettek az elmúlt huszonnégy ótrában Ausztriában. Az Egészségügyi Minisztériumba hétfőn 16 óráig befutott adatok szerint több új esetet, 230-at jelentettek Alsó-Ausztriából, mint Bécsből (201).

A megerősített esetek száma eddig 39 092-re emelkedett. Jelenleg 8375 aktív beteg van. Eddig összesen 1 458 095 tesztet hajtottak végre. Az ORF.at az Epidemiológiai Jelentési Rendszer (EMS) adatait használja jelentésének alapjául.

364 ember kórházi kezelés alatt áll. A kórházi betegek száma 364-re emelkedett, közülük 67-en az intenzív osztályon vannak.

Eddig 750 ember halt meg a fertőzés következtében Ausztriában. 29 516 embert tekintenek gyógyultnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés