Most Nagymarton és Bécsújhely között van vágányzár

Az osztrák vonalon is pályakarbantartást végez a vasúttársaság.

Június tizenhetedikétől, azaz hétfőtől, június huszonnegyedikéig (ugyancsak hétfő) a Sopron - Bécsújhely (Wiener Neustadt) vasútvonalon pályaépítési munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek - írja honlapján a vasúttársaság.

A Nagymarton (Mattesburg) és Bécsújhely (Wiener Neustadt) állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Az ÖBB tájékoztatása szerint a menetidő akár 25 perccel is meghosszabbodhat. A vasúti pótlóbuszok pedig a menetrendhez képest akár húsz perccel korábban is indulhatnak. A vonatpótló buszokon kerékpár nem szállítható - figyelmeztetnek.

Menetrendi változásra kell készülni ezen kívül az R92 és REX92 vonalakon Aspang Markt és Fehring között, valamint az R93 és REX93 vonalakon Nagymarton (Mattersburg) és Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) között is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek