Megvan, mennyit keresett Azahriah és csapata a három Puskás Arénás koncerttel

Már forgatják a Mi vagyunk Azahriah című zenés, félig doku-, félig fikciós mozifilmet, a Aréna koncert pedig felkerül a youtube-ra.

Nettó 1,4 milliárd kiadás mellett 2 milliárdos bevétellel zárta a tripla-Puskást Azahriah. A poptörténelmi show-t művészi szempontból a fiatal zenész álmodta meg, de több mint másfél ezres stáb dolgozott azért, hogy minden flottul menjen. Angol pirotecnika, belga reflektorok, a Hungáriával és a Halott Pénzzel közös színpadszerkezet. A Hvg 360 készített interjút Azahriah menedzsereivel, Tóth Gergővel és Tóth Kristóffal.

A három koncertre összesen 138 890 jegyet értékesítettek, az elsőn 45 ezer néző volt, a másik két nap 47-47 ezer.

Az interjúból az is kiderül, nyáron sem lesz megállás. Indulnak a nyári koncertek, köztük több külföldi fesztivál, lesz egy európai turné is, és közben forgatják a Mi vagyunk Azahriah című zenés, félig doku-, félig fikciós mozifilmet is. A Puskásban készült koncertfilm pedig néhány héten belül felkerül a YouTube-ra, ahol ingyen megnézhető.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek