Balesetet szenvedett Mészáros Lőrinc fia

Egy romániai tereprali-versenyen.

Balesetet szenvedett szombaton Romániában ifjabb Mészáros Lőrinc, Mészáros Lőrinc milliárdos fia. A férfi a Biharban megrendezett Baja Satu Mare tereprali-bajnokságon vett részt versenyzőként, amikor autójuk egy másikkal ütközött össze - írta meg a Telex.

„Két autó ütközött össze, miután az egyik sofőr navigációs hibát követett el. Az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. Eszméleténél volt, talpra is tudott állni, a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, de azt visszautasította, azt mondta, inkább Magyarországon kér egészségügyi ellátást” – nyilatkozta a Bihoreanul portálnak Ovidiu Domide, a szervező klub elnöke. A portálon később frissített információk szerint ifj. Mészáros Lőrincet mégis beszállították a nagyváradi sürgősségi kórházba, ahol az orvosok felmérték az állapotát. „Az áldozatnak több sérülése volt, de nem túl súlyosak” - mondta a kórház koordinátora.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek