Eva Mendes elfogadta Hajdú Péter felkérését

Hajdú elmondása szerint kedves, közvetlen a színésznő.

Hajdú Péter elmondása szerint újabb világsztárral készíthetett interjút, mégpedig nem mással, mint Eva Mendes-szel. Hollandiában találkoztak, és nem véletlenül esett erre a helyszínre a választás. Egy reklámfilm fogatása miatt választották ezt az országot, ugyanis a világsztár egy magyar márka arca lesz a jövőben - írta az nlc.hu.

Egy üdítőitalokat gyártó cég piacra dobja az alumíniumdobozos ivóvizét. A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható. Talán leginkább ez volt az oka, amiért Eva Mendes igent mondott Hajdú Péter felkérésére, hiszen a színésznő az egyik legnagyobb környezetvédő Hollywoodban.

Hajdú szerint a színésznő végig kedves és közvetlen volt a beszégetés során. Állítólag Budapest a szívébe lopta magát és a magyarokat is megkedvelte Mendes, amikor néhány éve több hónapot töltött nálunk. Akkor Ryan Gosling miatt érkezett a fővárosba, ugyanis férje hazánkban forgatott.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek