Eldőlt: Pintér Bence Győr polgármestere

Az újraszámláláson a frissen megválasztott Pintér Bencének még nőtt is az előnye a volt polgármesterrel, Dézsi Csabával szemben.

Megtörtént az újraszámlálás Győrben is, jelentős változás nem következett be a végeredményben. Sőt, a frissen megválasztott Pintér Bencének még nőtt is az előnye a volt polgármesterrel szemben - írta a Blikk .

Az újraszámlálás eredménye szerint Pintér Bence - a korábbi 444 helyett - 445 szavazattal nyerte a győri polgármester-választást.

Pintér Bence
Facebook/Tiszta Szívvel a Városért

Győrben hétfő reggel kezdődött el a polgármesterjelöltekre leadott szavaztok újraszámlálása.

Az eredeti eredmény szerint a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje, Pintér Bence nyerte . Pintér mindössze 440 szavazattal, 0,75 százalékkal kapott több szavazatot, mint Dézsi Csaba, a Fidesz-KDNP jelöltje. Pintér Benére 18 297 voks, Dézsi Csaba Andrásra 17 857 voks érkezett.

Dézsi a múlt hét csütörtökén jelentette be , hogy a szavazatok újraszámlálását kéri, a kérést pénteken fogadta el a területi választási bizottság.

Az újraszámlálás viszont nem hozott változást az eredményben, így Pintér Bence lesz Győr következő polgármestere.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek