Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megint négyen haltak meg az utakon

Rendőrségi összefoglaló huszonnégy óráról.
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország területén szeptember 21-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 62 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét, 25 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 165 személyt fogott el, közülük 48 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 személyt állítottak elő, köztük 83 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 73 esetben történt - írja honlapján a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés