Sorra jöttek a vásárlási értesítések az elveszett bankkártyáról

Másfél órán belül elfogták a tetteseket.

Június 14-én jelentette be egy sümegi lakos, hogy elveszítette a bankkártyáját, de azóta sorra jönnek a telefonjára az értesítések, miszerint a kártyával fizetett valaki.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a bejelentést követő másfél órán belül a szomszéd településen fogtak el. A 16 éves fiút 14 éves társával együtt állították elő a Sümegi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek