Orbán Ráhel nem celebkedik, értéket teremt

A bababolti szülinapon szólaltatták meg a miniszterelnök, saját lábán álló leányát.

Az Odu Store, vagyis Orbán Ráhel bababoltja nemrég ünnepelte a második születésnapját, a Blikk pedig a helyszínen forgatott. Ha már ott voltak, akkor meg is szólaltatták a miniszterelnök lányát.

Ráhel elmondta, biztos volt abban, hogy a vállalkozása megéri a második évfordulóját, hiszen amúgy sem rövidtávra terveztek. De, azt is megtudhattuk, hogy a bababolt hosszú távú befektetés, ha nem így lenne, mindenki ezt tolná.

A miniszterelnök lánya arra is kitért, hogy ő a dolgozó anyák azon prototípusa, aki akkor és ott dobja el a pelenkát dolgozik, ahol tud. Elmondása szerint a gyereket nevelő nők legnagyobb problémája az időbeosztással van, függetlenül attól, hogy dolgozik, nem dolgozik, vagy háztartást vezet.

A nemrég nyilvánossá vált Instagram-oldaláról is kérdezték, amire a férje, Tiborcz István BDPST Konceptje miatt volt szükség, hiszen ez a "történetmesélésről és a narratíváról" szól, a sajátját pedig ő maga akarja elmondani mindenkinek.

Sosem volt célom egyébként, hogy celebbé váljak. Azt gondolom, hogy elég sok értéket teremtünk és nagyon jó dolgokat csinálunk ahhoz, hogy inspirálhassunk másokat is, és a social media platform remek lehetőség erre.

- tette hozzá Orbán Ráhel.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek