Az osztrák rendőrök nem tudták megállítani a magyar gyorshajtót

Több mint kétszer olyan gyorsan ment, mint a megengedett sebesség.

2024. június 17-én a déli órákban az oberwarti rendőrség munkatársai egy magyarországi gépkocsivezetőt Jormannsdorf térségében a B50-es főúton a 105 km/órás sebességre mérték (a mérési tűréshatár levonása után) – közölte az osztrák rendőrség.

Az adott útszakaszon 50 km/órás korlátozás van érvényben, ráadásul a sofőrt a járművet nem sikerült megállítaniuk a rendőröknek.

A magyar sofőrt feljelentették, így az esetnek bizonyára lesznek következményei.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek