Szombat: kilenc nap alatt ötödször emelkedik az üzemanyagok ára

Egyelőre megállíthatatlannak tűnik a folyamat.

Ezen a héten szombaton is emelkedik a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára, ez pedig várhatóan a benzinkutak áraiban is meg fog jelenni - írja a holtankoljak.hu .

A benzinért bruttó 4 forinttal, a gázolajért pedig bruttó 5 forinttal kell magasabb árat fizetnünk a hét utolsó előtti napjától.

Eszerint a kutakon a következő átlagos árak várhatók: 95-ös benzin: 606 Ft/liter, Gázolaj: 627 Ft/liter.

Az elmúlt 9 napban 5 alkalommal változott az üzemanyagok ára, összesítve a benzinért bruttó 15 forinttal kell többet fizetni június 14 óta, míg a gázolaj ára 31 forintot emelkedett ilyen rövid idő alatt - teszi hozzá az üzemanyagportál.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek