Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus vége helyett novemberig lesz lezárva a Várkerület

Nem tervezett közműcserére is szükség volt, de a Soproni Városfejlesztési Kft. szerint jól haladnak a munkálatok a Várkerületen.
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról június végén beszámoltunk, nyárra lezárták a Várkerület Ötvös utca/Hátsókapu és Széchenyi tér közti szakaszát. Mint az a Soproni Városfejlesztési Kft. oldalán olvasható , új szennyvízcsatorna-rendszert és vízvezeték hálózatot építettek ki, valamint az útszakasz mindkét oldalán új csapadékcsatorna hálózatot is kialakítottak. A gázszolgáltató kicserélte az ingatlanok bekötő vezetékeit, az áramszolgáltató pedig a páros oldalon cserélt ki egy 10 Kilovoltos vezetéket.

Keszei László

Az eredeti hirdetmény szerint az útszakasz augusztus végére lett volna újra járható, ám a legújabb információk szerint várhatóan novemberben kerülhet sor a Várkerület ezen szakaszának visszaadására a gépjárműforgalom részére.

Keszei László

A munkavégzést hátráltatta, hogy a felmérések során megmaradó jó állapotúnak vélt, páratlan oldalon levő csapadékcsatorna is felújításra szorult. Jelenleg a bontásokat követően az új ágyazó réteg és a burkolatok alapjai készülnek, megkezdődnek a gránitkő szegélyek építése.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés