Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is lesz Soproni Esküvő Kiállítás

Van, ami nem maradhat el...
Hirdetés
Hirdetés

Nyolcadik alkalommal rendezik meg az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Soproni Esküvő Kiállítást, idén természetesen figyelembe véve a jelenleg érvényben lévő koronavírus okozta előírásokat. Ahogy lenni szokott, a szervezők ezúttal is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel várják az esküvő előtt álló jegyespárokat, akik különböző ötleteket és hozzáértő segítséget is kaphatnak a nagy napra.

„Bár a 2020-as év nem úgy alakult az esküvők szempontjából, ahogy azt elképzeltük, de ezzel együtt pozitívan nézünk a jövő szezon elé és ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az esküvő előtt álló pároknak is. Ezért sok szerettel várunk mindenkit a VIII. Soproni Esküvő Kiállításra október 18-án, vasárnap 10-től 18 óráig a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban!” – nyilatkozta Dávid Viktória, az Aphrodite Esküvőszervező Iroda munkatársa, a kiállítás főszervezője.

„Az előző években sokan érdeklődtek a rendezvény iránt, reméljük ez idén sem lesz másképp és a jelenlegi helyzetben is szívesen tervezgetik a párok életük egyik legszebb napját, amelyhez remek ötleteket és hasznos tanácsokat gyűjthetnek a kiállításon. Mi szervezőként azon vagyunk, hogy az előírásokat betartva a lehető legszínvonalasabb legyen a rendezvény. A jó esküvő kulcsa, hogy az ifjú pár megtalálja azokat a szolgáltatókat, akik leveszik a vállukról a terheket és tudásukkal, tapasztalatukkal tökéletessé varázsolják a nagy napot. A kiállítók között megtalálható lesz esküvői helyszín, esküvőszervező, fotós, videós, szertartásvezető, ceremóniamester, virágbolt, dekoratőr, zenekar, DJ, továbbá az érdelődők válogathatnak meghívók, karikagyűrűk, illetve menyasszonyi ruhák között is. Különlegesség képpen pedig old timer autóval, csokiszökőkúttal, szelfie box-szal, táncbemutatóval, valamint a regisztráció után egy-egy finom koktéllal várjuk az esküvő előtt álló párokat” - tette hozzá a szervező.

A belépés ingyenes, de a maszk használata kötelező lesz a rendezvényen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés