Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén lezárják Ausztriában az S31-es utat

Péntek estétől vasárnap estig aszfaltoznak.
Hirdetés
Hirdetés

Péntek 19 órától vasárnap este nyolc óráig az S31-es autóút aszfaltozása miatt lezárás lesz az S4-es autópályán, a nagymartoni (Mattersburg) kijárata nem vehető majd igénybe - írják az osztrák hírportálok.

A teherautókat a vulkapordányi (Wulkaprodersdorf) és a B50 kereszteződés felé terelik. Az autók kitérője az S4-es autópályáról a Sigleß vagy a Forchtenstein csomóponton keresztül lehetséges.

Az S31-es úton Weppersdorfból érkező sofőrök használhatják a fraknói (Forchtenstein), az E31-esen Kismarton (Eisenstadt) felől érkezők pedig a vulkapordányi, a siklósdi (Sigleß) és a fraknói (Forchtenstein) lehajtókat vehetik igénybe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés